İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
İş Güvenliği Eğitimi için listeler odamız tarafın oluşturulmuş olup 20 Ağustos 2013 tarihinde akşam saat 7'de Hasan Baba çarş. kat:6 da bulunan Besob toplantı salonunda yapılacaktır.
Etkinlik Süresi
1,5 - 2 saat
Etkinlik Ücreti
Kişi başı eğitim ücreti 10TL ve İşyeri Risk Analiz
Etkinlik detayı

Bilindiği üzere; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından hazırlanan 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu 30/06/2012 tarihli ve 28339 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.  Söz konusu Kanunun 17 nci maddesi uyarınca; işveren, çalışanların iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerini almasını sağlamakla yükümlü olup, söz konusu yükümlülük 30/12/2012 tarihi itibariyle başlamıştır.     Üyelerimizin menfaatlerini korumak ve mağduriyetlerini giderebilmek için  Birliğimiz ile üyelerimizin menfaatlerini korumak ve mağduriyetlerini giderebilmek için  Birliğimiz ile Pamukçu OSG arasında bir Protokol imzalanmıştır.     Protokole göre İşletmelerin risk analizi 35 TL , İş sağlığı güvenliği eğitimi kişi başı 10TL olmak üzere 1 çalışını olan işletme için toplam 45 TL KDV dahil olacak şekilde anlaşma sağlanmıştır.

Tüm Etkinlikler